Bruidsfotografie


Wat is er allemaal mogelijk 

Eigenlijk is alles mogelijk. Wil je foto's van de hele dag? Of alleen van het officiële gedeelte? Misschien hebben jullie een eigen idee hierover. Ik pas me aan jullie wensen aan. Als jullie het willen zorg ik dezelfde dag nog voor 3 foto's die geschikt zijn voor socialmedia berichten.

Juist omdat iedere trouwdag uniek is, en elk bruidspaar andere wensen heeft bepaal je zelf wat het gaat kosten. 

  • Voor het fotograferen reken ik  100,00 per uur.
  • Digitale foto's moeten altijd bewerkt worden voordat je ze kan gebruiken. Ik kan een mooie selectie maken en bewerkenDe bewerkte foto's zonder album kosten  1,00 per stuk. Deze krijg je digitaal geleverd zodat jullie er eventueel zelf een album van kan maken.
  • Als ik jullie trouwalbum mag maken (wat ik natuurlijk de leukste optie vind), probeer ik hem binnen een maand klaar te hebben .       
  • De prijs van het album hangt af van jullie keuze                              


Jullie hoeven het niet voor de trouwdag hierover te beslissen. Voor alle opties maak ik op dezelfde manier foto's. Na de  trouwdag nemen we contact op en bespreken we wat jullie met de foto's willen. 

Als deze flexibele manier jullie aanspreekt, nodig ik jullie graag uit om bij mij langs te komen. Dan laat ik jullie wat voorbeeld albums zien en krijg je een beter idee over wat ik maak. Jullie kunnen contact met mij opnemen door een e-mail te sturen aan karissimone@gmail.com of via telefoonnummer 06 27210274.